Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Йорданка Фандъкова: С отбора на ГЕРБ в София ще продължим да работим за нашия град

Политика

Йорданка Фандъкова: С отбора на ГЕРБ в София ще продължим да работим за нашия град

Йорданка Фандъкова: С отбора на ГЕРБ в София ще продължим да работим за нашия град - Tribune.bg
Снимка:

Розовите обещания спират развитието на столицата

София остава моят град, който има нужда от грижа и внимание. Заради безвремието и хаоса в управлението много проекти в нашия град боксуват. Това каза дългогодишният кмет на столицата Йорданка Фандъкова по време на регистрацията на листата на ГЕРБ-СДС в 25 МИР. Тя подчерта, че държавата трябва да се погрижи за проблемите на българите, за бизнеса, за уязвимите групи: „Без стабилно управление страната ни боксува вече няколко години! Време е за работа в интерес на гражданите. В това ние сме добри.“

Фандъкова подчерта, че има нужните знания и опит, с които да допринесе за развитието на редица сектори. „Трябва да се обърне специално внимание на регионалното развитие и образованието – това са двата стълба на икономическия просперитет. Няма как да се построи така необходимата детска болница, ако няма път, по който да стигат линейките“, коментира още тя. По думите й, опорките са за партиите, които нямат какво друго да предложат. „Ние ще работим за решения, които да подобряват живота на нашите съграждани. Без стабилност България не може да се развива. Залагаме на млади и образовани хора, които да водят ГЕРБ и страната ни към победа. Време е за работа!“, каза още Йорданка Фандъкова.

Областният координатор на ГЕРБ в София и кандидат за народен представител в 25 МИР Даниела Райчева подчерта, че приоритет остава личната комуникация с хората. „Виждате силният отбор на ГЕРБ-СДС, който ще бъде воден от господин Бойко Борисов, госпожа Фандъкова и дългогодишни кметове на райони, с които заедно успяхме да работим за превръщане на София в модерна европейска столица. За съжаление, в последните седем месеца наблюдаваме единствено хаос и безвремие. Обединени и мотивирани сме да продължим работата си, защото нашият град заслужава повече! Готови сме за победа“, заяви дългогодишният кмет на район „Нови Искър“.

На регистрацията на листата присъстваха общинският съветник Татяна Георгиева, опитният юрист Анна Александрова, дългогодишните кметове на район „Люлин“ и на район „Илинден“ Милко Младенов и Иван Божилов, организационният секретар на ГЕРБ в район „Овча купел“ Борислав Тодоров и младият кандидат за народен представител Осман Ислямов, който беше представен като експерт в IT-технологиите.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Фандъкова, ГЕРБ
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети